STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Generacija 2012 - skrajno udobje in inteligentne funkcije

Plemenito steklo in nerjaveče jeklo. Eleganten display,
že vrsto let značilen za Memmert aparate, je z novo
generacijo naprav, postal inteligenten in interaktiven.

upravljanje-celab

Dotik, obrat & gremo! Upravljanje še nikoli ni bilo lažje

Poleg neprimerljive natančnosti in zanesljivosti, si oba zmogljivostna razreda, osnovni z enojnim displayem in ‘plus’ z dvojnim displayem, delita eno skupno stvar: hitro in intuitivno upravljanje preko edinstvenega Memmert upravljalnega displaya.

Vse nastavljive parametre, kot so temperatura, relativna vlaga, hitrost ventilatorja in položaj lopute za odvod zraka, je mogoče nastaviti v treh hitrih korakih, brez da bi se izgubili v zapletenem menuju. Med delovanjem se sproti prikazujejo vsa obvestila, trenutni status gretja, hitrost ventilatorja, položaj lopute, čas in opozorilni signali.

Dve modelni različici 'enojni display' in 'dvojni display'

Dotik, obrat & gremo. Hitra nastavitev v treh korakih. V nadaljevanju so prikazane lastnosti obeh različic.

upravljanje-celab
celab-memmert
generati-celab

ENOJNI display za standardne naloge - osnovni zmogljivostni razred

Se nastavitve temperature, položaja lopute za odvod zraka in hitrosti delovanja ventilatorja v vašem celotnem procesu ne spreminjajo? Nimate potreb po izdelavi programa s temperirnimi segmenti ali ponovitvah? Sušite le neobčutljive materiale in ne potrebujete večstopenjske termične zaščite niti tehnično zahtevnega alarmnega sistema? Potem so lastnosti Memmertove modelne različice z enojnim displayem idealne za vaše naloge. Pričakujte izjemno natančnost in zanesljivost v kombinaciji z intuitivnim upravljanjem ter dvojno termično zaščito z vizualnim alarmom.
display_enojni-celab

DVOJNI display za zahtevnejše procese - zmogljivostni razred 'plus'

Oprema modelne različice ‘plus’ z dvojnim displayem, bo v prihodnjih letih izpolnila vse vaše želje glede funkcionalnosti, enostavnosti uporabe in varnosti. Vse naprave zagotavljajo intuitivno, hitro in enostavno programiranje kompleksnih procesov preko programske opreme ‘AtmoCONTROL’ za nadzor in protokoliranje. Večstopenjska termična zaščita, vizualni in zvočni opozorilni alarm, kot tudi možnost avtomatskega pošiljanja sporočila za alarm, na en ali več e-poštnih naslovov, vam pušča čas za bistvene stvari. Vaše delo.
display_dvojni-celab

Vrhunske funkcije nudijo vse kar je potrebno

Funkcija ‘SetpointWAIT’ zagotavlja, da se procesni čas začne šteti šele, ko je dosežena nastavljena te
mperatura. Ta funkcija se lahko uporablja tudi z dodatnimi, prosto postavljivimi Pt100 temperaturnimi senzorji. V takem primeru se se procesni čas začne šteti šele, ko je nastavljena temperatura dosežena v vseh merilnih točkah – to je neposredno v polnitvi.

Pri nekaterih standardnih aplikacijah je zahtevana nadzorovana hitrost delovanja ventilatorja in fiksna stopnja izmenjave zraka. Vse naprave zmogljivostnega razreda ‘plus’ z dvojnim displayem, je možno opcijsko opremiti s sistemom za nadzor hitrosti delovanja ventilatorja.

Zadnja, vendar ne najmanj pomembna je funkcija porazdelitve grelne moči ‘HeatBALANCE’. Ta funkcija omogoča prilagoditev porazdelitve grelne moči med zgornjimi in spodnjimi grelnimi skupinami, glede na potrebe vašega procesa.

Primerjava funkcij modelnih različic ENOJNI display in DVOJNI display

ENOJNI display

osnovni zmogljivostni razred

DVOJNI display

zmogljivostni razred 'plus'


Razpoložljivi parametri na upravljalnem displayu: temperatura, hitrost ventilatorja, položaj lopute za odvod zraka, procesni čas, relativna vlaga, osvetlitev, CO2, O2, tlak, časovni pas, poletni čas.
Razpoložljivi parametri na upravljalnem displayu:
temperatura, hitrost ventilatorja, položaj lopute za odvod zraka, procesni čas, relativna vlaga, osvetlitev, CO2, O2, tlak, časovni pas, poletni čas.
 
Eno temperaturno tipalo Pt100 DIN razred A, izvedba s 4-vodniki
Dva temperaturna tipala Pt100 DIN razred A, izvedba s 4-vodniki, za vzajemen nadzor in prevzem funkcije v primeru okvare
 
Funkcija porazdelitve grelne moči 'HeatBALANCE', ki omogoča prilagoditev porazdelitve grelne moči med zgornjimi in spodnjimi grelnimi skupinami v območju -50% do +50%, glede na potrebe vašega procesa (ni na voljo pri modelni velikosti 30, napravah HPP110, IPP110plus, ICP in ICH).

Program AtmoCONTROL za branje podatkov iz pomnilnika preko Ethernet komunikacijskega vmesnika (časovno omejena 90-dnevna preizkusna verzija na voljo brezplačno). USB ključ s programom AtmoCONTROL na voljo kot dodaten pribor.
Program AtmoCONTROL na USB ključu, za programiranje, urejanje in prenašanje procesov preko Ethernet ali USB komunikacijskega vmesnika.
 
Upravljalni display z USB vhodom za nalaganje temperirinih programov, prenos protokolirnih podatkov, aktivacijo 'User-ID' funkcije za identifikacijo uporabnika.
 
Prikaz protokolirnih podatkov na upravljalnem displayu (največ 10.000 vrednosti, kar je ekvivalentno približno 1 tednu).
Ethernet komunikacijski vmesnik na zadnji strani naprave omogoča prenos protokolirnih podatkov in omrežni priklop.
Ethernet komunikacijski vmesnik na zadnji strani naprave omogoča prenos protokolirnih podatkov, nalaganje in implementacijo temperirnih programov ter omrežni priklop.
Dvojna zaščita pred pregretjem: elektronski nadzor temperature s prosto nastavljivo mejno temperaturo za modele U, I, S z opcijo TWW/TWB (razred zaščite 3.1 ali 2) in mehanski omejevalec temperature TB po DIN 12 880 standardu.
Večstopenjska zaščita pred pregretjem: elektronski nadzor temperature TWW/TWB (razred zaščite 3.1 ali 2, oziroma 3.3 pri napravah z aktivnim hlajenjem), mehanski omejevalec temperature TB (razred zaščite 1) po DIN 12 880 standardu in varnostni sistem 'AutoSAFETY' ki samodejno uravnava temperaturo na želeno vrednost znotraj prosto nastavljivega tolerančnega pasu. Možnost individualne nastavitve MIN/MAX vrednosti za zgornjo/spodnjo temperaturo kot tudi za vse ostale parametre kot sta relativna vlaga in CO2.
Ohišje, notranjost in police  iz nerjavečega jekla, zadnja plošča iz pocinkanega jekla.
Temperaturno odporen enofazni napajalni priključek na zadnji strani naprave, skladen z lokalnimi in IEC standardi.
Interni pomnilnik za protokolirne podatke s kapaciteto hranjenja vsaj 10 let.
Izbira jezika prikaza nastavitev na upravljalnem displayu: nemško, angleško, fancosko ali špansko.
Digitalni odštevalnik časa z nastavitvijo ciljnega časa od 1 minute do 99 dni, 23 ur.
Funkcija 'SetpointWAIT' zagotavlja, da se procesni čas začne šteti šele, ko je dosežena nastavljena temperatura. Opcijsko v več merilnih točkah z dodatnimi, prosto postavljivimi Pt100 temperaturnimi senzorji v komori.
Nastavitev treh kalibracijskih vrednosti za temperaturo in dodatnih za napravo specifičnih parametrov (npr. relativna vlaga) preko upravljalnega displaya.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.