STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Sejanje, mletje

Analizna sita po EN 933-2, ISO 3310-1 -2 in ASTM E11

analiza-sita-celab

Nudimo vam analizna sita:

 • različnih dimenzij (od Ø76,2 mm do Ø600 mm)
 • z različnimi premeri odprtin (od 0,020 do 125 mm), poi EN 933-2
 • z dnom iz pletene mreže ali perforirane pročevine (ISO 3310-1,-2)
 • z ovirjem iz nerjaveče pločevine, aluminija ali lesa
 • s čipom ali brez, za sejalne naprave z zračnim tokom
 • večje višine za ročno sejanje
 • za določitev oblike zrn po EN 933-3 (paličasta sita)
Nudimo tudi kovinske pletene mreže različnih dimenzij z različnimi premeri odprtin, za potrebe zamenjave mrež na sitih, ipd..
analiza-sita-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.