STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Direktno gretje

Direktno gretje v vakuumski komori

naslov_vakuumska_komora_VO-celab

Ker zrak, termično prevoden medij, ni prisoten v vakuumu, je nujen direkten stik grelnih elementov s polnitvijo. V Memmert sušilni vakuumski komori, so grelni elementi vulkanizirani na spodnji strani grelne police in zaščiteni z aluminijasto pokrivno folijo. Prednosti za uporabnika: odlična toplotna prevodnost, zelo kratek ogrevalni čas in natančna regulacija.

Vsaka grelna polica je opremljena z lastnim Pt100 temperaturnim tipalom, ki je nameščen v sredini grelne police, v neposredni bližini polnitve. Poseben vtikač ki so ga razvili pri Memmertu, omogoča odstranitev grelne police in namestitev na drug nivo, odvisno od potrebe. Z vidika varčevanja z energijo, je to pomembna prednost. Zaradi doseganja optimalne porazdelitve temperature v vakuumu, na vseh individualno ogrevanih nivojih, so grelne police standardno izdelane iz anodiziranega, površinsko oplemenitenega aluminija. Za delo z visoko korozivnimi materiali pa priporočamo, da izberete opcijske grelne police iz nerjavečega jekla, zaradi boljše odpornosti na kemikalije.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.