STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

HMP LFG

Dinamična plošča z lahko padajočo utežjo

Dinamični plošči HMP LFGpro_LFG4_si-Celab
S pomočjo dinamične plošče z lahko padajočo utežjo HMP LFG, lahko namensko upravljate in nadzirate zgoščevalna dela ter tako izboljšate kvaliteto gradbenih del.

Področja uporabe

 • Gradnja cest in železnic, zemeljska dela
 • Zagotavljanje kvalitete pri izgradnji kanalov
 • Kontrola zgoščenosti v jarkih za cevovod
 • Testiranje posteljice vozišča
 • Testiranje nasutja temeljev
 • Kontrola kvalitete v vrtinah
 • Testiranje modula deformacije v okviru raziskave tal

Uporaba

Uporaba dinamične plošče z lahko padajočo utežjo je udobna in uporabniku prijazna. Interna diagnostika preprečuje napake pri meritvah v primeru občutno odstopajočih vrednosti. Postopek meritve je hiter in enostaven, menujska navigacija intuitivna in razumljiva celo brez predhodnega poznavanja postopka. Rezultate meritev se lahko izpiše neposredno na terenu. Lokacija meritev je dokumentirana z GPS koordinatami. Podatke meritev se lahko izvozi preko Bluetooth vmesnika, USB ključa ali kabla, za naknadno obdelavo in izdelavo poročil na tablici ali računalniku. Obsežna izbira jezikovne različice uporabniškega vmesnika in možnost individualnih nastavitev zagotavlja nemoteno komunikacijo v mednarodnih okoljih.

Dinamični plošči HMP LFGpro_LFG4_si-Celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.