STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Sejanje, mletje

Elektromehanski stresalnik

controls_stresalnik_15_d0410_v_omari-celab

Cenovno ugoden stresalnik za suho sejanje
(na sliki v opcijskem zvočno izolativnem ohišju):

 • hiter sistem pritrditve sit
 • vgrajeno mehansko časovno stikalo 0- 30 minut
 • napajanje 220V, 50Hz, 1 faza
controls_stresalnik_15_d0410_v_omari-celab
 Zmogljivost sita do Ø315 mm sita do Ø450 mm
 Število in premer sit 12 sit Ø200 mm oz.
10 sit Ø300/315 mm
10 sit Ø200 mm
 8 sit Ø300/315 mm
 6 sit Ø450 mm
 Moč 200 W 200 W
 Dimenzije (ŠxGxV) 660x500x1510 740x640x1510
 Teža 60 kg 70 kg

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.