STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Gretje

Gretje

Univerzalni sušilnik UF750plus za čisto sobo

Ustrezen za uporabo v čisti sobi, na področju mikroelektronike, medicinske, farmacevtske in živilske tehnologije.

Univerzalni sušilnik UF750plus za čisto sobo-celab

Sušilnik certificiran za uporabo v čisti sobi

Ustreznost Memmertovega univerzalnega sušilnika UF750plus za uporabo v čisti sobi je bila potrjena s strani neodvisnega inštituta Fraunhofer, zato je upravičen do menarodno priznanega certifikata “TESTED DEVICE”.
Certifikat je bil dodeljen sušilniku v standardni izvedbi, brez kakršnihkoli dodatkov, kot so na primer filtri za delce. Tudi pri maksimalnem kroženju zraka, sušilnik UF750 plus dosega ISO razred 7 v skladu z DIN EN ISO 16444-1, brez kroženja zraka pa je v komori certificiran kot ISO razred 5.
 • Nadzorovano temperaturno območje do +300 °C
 • Volumen komore 749 litrov
 • Zmogljivostni razred ‘plus’ (dvojni display)
 • Prisilno (F) kroženje zraka

Dovršena tehnologija v čisti sobi – priročno programiranje in dokumentiranje procesov

Oprema tega univerzalnega sušilnika je praktično usmerjena, programske funkcije so zasnovane za široko paleto aplikacij v čisti sobi. Tudi pri intenzivni uporabi naša vsestranska naprava izdelana iz nerjavečega jekla ne izgublja na sijaju in zanesljivosti. Naš krmilnik najvišjega razreda ‘plus’ z dvojnim displayem, pokriva vse zahteve po termični varnosti, natančnosti in zagotavljanju kakovosti.

Nerjaveče jeklo – sušilnik (skoraj) za večnost

Več kot 65 let stalnega razvoja, kot tudi številne povratne informacije iz praktičnih izkušenj
porabnikov so vgrajene v vsaki od naših naprav:

 • Skoraj izključna uporaba visoko kakovostnega, na korozijo odpornega nerjavečega jekla za delovno komoro in ohišje, ki se ga enostavno čisti.
 • Posameznim modelom prilagojena tehnologija gretja zagotavlja natančno in homogeno uravnavanje temperature, neodvisno od volumna komore in polnitve.
 • Široka izbira možnosti programiranja in dokumentiranja procesov z uporabo USB in Ethernet komunikacijskih vmesnikov, integriranega pomnilnika in programske opreme AtmoCONTROL (odvisno od zmogljivostnega razreda).
 • Tri letna garancija na naprave, z izjemo obrabnih delov.
 • Vsaka naprava ima priložen kalibracijski certifikat za temperaturo +160 °C, temperaturne
  vrednosti pa so izmerjene skladno z DIN 12880:2007-05 standardom.
 • Vsak sušilnik za čisto sobo je varnostno preizkušen in nosi naslednje oznake:
oznake
Univerzalni sušilnik UF750plus za čisto sobo-celab
Memmert logo 2021
generati-celab
ima-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.