STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Sušilna komora UFP800DW za posodo

Sušilna komora s kroženjem zraka, skladna z
EN 50242 / EN 60436:2013-08 standardi

susilnik_posode_UFP_800_DW-celab

Sušilna komora UFP800DW skladna z EN 50242 / EN 60436 standardi

Že vrsto let Memmertova grelna komora s kroženjem zraka UFP800DW postavlja standarde na področju testiranja uporabnosti pomivalnih strojev za posodo. Da v vsakem primeru preprečimo prekoračitev temperature, je uravnavanje temperature in moči grelcev prilagojeno parametrom preizkusa določenim v EN 50242 / EN 60436 standardih.
 • Nadzorovano temperaturno območje do +250 °C
 • Volumen 749 litrov
 • Prisilno (F) kroženje zraka
 • Priloženi nosilci za jeklene testne mreže, distančne letve, stojala za skodelice in kozarce.

Grelna komora za sušenje umazane posode in pribora

Predno je pomivalni stroj dan na tržišče, ga napolnijo z umazanimi pogrinjki in preizkusijo, da primerjajo učinkovitost z referenčnim strojem za pomivanje posode. Postopek preizkusa vključuje standardizirano pred-sušenje in sušenje umazane posode v grelni komori s kroženjem zraka, saj v vsakdanjem življenju posoda običajno ni oprana takoj ko je zložena v pomivalni stroj. Standardi EN 50242 / EN 60436, ki določajo merilne postopke zmogljivosti električnih pomivalnih strojev za posodo, navajajo napravo Memmert UFP800DW, kot vzorčni primer grelne komore s kroženjem zraka, ki je skladna s specifikacijami standarda.
susilnik_posode_UFP_800_DW-celab
Memmert logo 2021

Optimalna temperaturna porazdelitev tudi pri obširni polnitvi

Dodatna temperaturna tipala na treh nivojih preverjajo, da prednastavljena temperatura ne

Nerjaveče jeklo – grelna komora (skoraj) za večnost

Več kot 65 let stalnega razvoja, kot tudi številne povratne informacije iz praktičnih izkušenj uporabnikov so vključene v vsaki od naših naprav:
 • Skoraj izključna uporaba visoko kakovostnega, na korozijo odpornega nerjavečega jekla za delovno komoro in ohišje, ki se ga enostavno čisti.
 • Posameznim modelom prilagojena tehnologija gretja zagotavlja natančno in homogeno uravnavanje temperature, neodvisno od volumna komore in polnitve.
 • Široka izbira možnosti programiranja in dokumentiranja procesov z uporabo komunikacijskih vmesnikov, integriranega pomnilnika, programske opreme Celsius in pomnilniških kartic.
 • Tri letna garancija na naprave, z izjemo obrabnih delov.
 • Temperaturne vrednosti vseh naših naprav so izmerjene skladno z DIN 12880:2007-05 standardom.
 • Vsak sušilnik za čisto sobo je varnostno preizkušen in nosi naslednje oznake:
oznake_01

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.