STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Kalibracija in servis dinamičnih krožnih
plošč z lahko padajočo utežjo

Izvajamo kalibracije in popravila dinamičnih plošč proizvajalca
HMP in ZORN

HMP_servis-celab

KALIBRACIJA dinamičnih krožnih plošč z lahko padajočo utežjo

Dinamično ploščo je potrebno kalibrirati enkrat letno. Poskrbimo za profesionalno izvedbo kalibracij dinamičnih plošč, za kar prejmete tudi uraden sledljiv kalibracijski certifikat. Kalibracije se izvajajo v akreditiranem laboratoriju proizvajalca HMP, kjer napravo tudi pregledajo in po dogovoru izvršijo morebitna popravila. Izvajamo tudi kalibracije dinamičnih plošč proizvajalca ZORN, vendar le naprave letnika proizvodnje od 2010 naprej.

Kalibracijska postaja proizvajalca HMP je ena izmed osmih v Evropi, ki je akreditirana s strani Zveznega raziskovalnega inštituta za ceste BASt, po tehnični specifikaciji TP BF–StB del 8.3 in je navedena na uradnem seznamu vseh akreditiranih kalibracijskih postaj. Iz uradnega seznama je razvidno, da v Sloveniji ni nobene akreditirane kalibracijske postaje proizvajalcev ZORN ali HMP.

Cena kalibracije HMP dinamične plošče je kljub transportnim stroškom ugodnejša od konkurence!

Čas izvedbe kalibracije je 5-7 delovnih dni. Ker pa se zavedamo, da stranke opremo nujno potrebujete, vam za čas trajanja kalibracije HMP dinamične plošče nudimo brezplačno nadomestno napravo. Stranka tako ob predaji svoje naprave, lahko takoj brezplačno prevzame nadomestno dinamično ploščo in nemoteno izvaja svoje storitve.

HMP_servis-celab

SERVIS dinamičnih krožnih plošč z lahko padajočo utežjo

Manjša popravila HMP dinamičnih plošč izvedemo takoj. Ker pa običajno popravila zahtevajo tudi kalibracijo, storitev izvedejo visoko usposobljeni nemški strokovnjaki pri proizvajalcu HMP.

Garancija na servisne storitve! Imate občutek, da vas vlečejo za nos ali pa vam ne dovolijo prisostvovati pri popravilu vaše naprave? Pri nas ni tako! Za razliko od konkurence, vam na servisne storitve nudimo garancijo, tako da vam po 1 ali 2 mesecih po izvedenm popravilu ne bomo ponovno zaračunali “nove” okvare.

Cena servisne storitve za HMP dinamične plošče je občutno nižja od konkurence.

Brezplačna nadomestna naprava za čas popravila. Ker se zavedamo, da stranke opremo nujno potrebujejo, jim za čas trajanja popravila HMP dinamične plošče nudimo brezplačno nadomestno napravo. Stranka tako ob predaji svoje naprave, lahko takoj prejme brezplačno nadomestno dinamično ploščo in tako nemoteno izvaja svoje storitve.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.