STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Energijsko varčen Peltier sistem gretja in hlajenja

Proizvajalec Memmert je že leta 2009 kot svetovno novost predstavil HPP konstantno klimatsko komoro z vgrajeno tehnologijo Peltier, ki občutno prispeva k zmanjšanju porabe energije in emisij v okolje.

zelena_tehnologija-celab

Do 90% prihranek električne energije

v primerjavi s kompresorsko tehnologijo
Tehnologija Peltier deluje še posebej gospodarno in energijsko varčno pri temperaturah, ki so blizu sobni temperaturi, saj je v nasprotju s kompresorsko tehnologijo, energija potrebna le v primeru potrebe po hlajenju ali gretju. Pri kompresorski tehnologiji pa kompresor stalno deluje in vzdržuje stanje internega sistema.

Občutno nižji stroški obratovanja in vzdrževanja

v primerjavi s kompresorsko tehnologijo
Peltier tehnologija skoraj ne zahteva vzdrževanja in ne uporablja kompresorja ter okolju škodljivega hladilnega plina.

Tiho delovanje brez vibracij

Za razliko od kompresorske tehnologije, Peltier tehnologija deluje brez tresljajev, tako tiho, da ni moteče.

Zaprt sistem - ni razvlaževanja ali kontaminacije polnitve

Princip delovanja Peltier sistema

Peltier_gretje_slo
Peltier_hlajenje_slo
zelena_tehnologija-celab
Memmert logo 2021
generati-celab
primerjava_tehnologije_Peltier_s_kompresorsko-celab
MEMMERT_HPP_prihranek_slo-celab

V vsakodnevnem življenju se Peltier tehnologija uporablja v prenosnih grelno/hladilnih torbah za piknike, ki se jih zaradi nizke porabe energije lahko priklopi tudi na 12V napajanje v vozilu.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.