STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Gretje z več strani

Grelne površine na vseh straneh za optimalno
temperaturno porazdelitev

grelni_elementi-celab
Obsežne proizvodnje izkušnje in izjemno poznavanje materialov so osnova edinstvenega sistema gretja, ki ga Memmert neprekinjeno izpopolnjuje že desetletja. Notranja komora, izdelana iz nerjavečega jekla, je narebrena v popolnoma avtomatskem proizvodnem procesu in predstavlja tehnično rešitev za zaščiteno namestitev grelnih elementov na štirih stranicah v univerzalnem sušilniku U, inkubatorju I in sterilizatorju S. Pri CO2 inkubatorju INCO in vlažilni komori HCP so ogrevana tudi vrata in zadnja stranica.

Nepremagljive prednosti Memmertovega sistema gretja

 • Grelni elementi so zaščiteni a še vedno nameščeni tik ob polnitvi
 • Ni korozije ali nabiranja oblog na grelnih elementih
 • Notranjost enostavna za čiščenje, brez težko dostopnih kotov in rež
 • Neposreden stik grelnih reber z drsnimi policami zagotavlja odličen prenos toplote in s tem izboljšano temperaturno porazdelitev
 • Razporeditev grelnih elementov okoli notranje komore zagotavlja optimalno porazdelitev temperature (tudi pri obširni polnitvi)
 • Odlična toplotna prevodnost aluminijaste folije, ki prekriva grelce na zunanji strani notranje komore, dodatno optimizira temperaturno homogenost in akumulacijo toplote (npr. v primeru izpada električnega napajanja)
 • Tri komponente prispevajo k optimalni temperaturni porazdelitvi in homogenosti temperature v komori: prevod toplote skozi material, toplotno sevanje površine, kot tudi naravna konvekcija ali prisilno kroženje zraka.
grelni_elementi-celab
celab-memmert
generati-celab
pretok_zraka_v_komori_z_ventilatorjem-celab

Tok zraka pri prisilnem kroženju zraka z ventilatorjem

pretok_zraka_v_komori_brez_ventilatorja-celab

Tok zraka pri naravni konvekciji

Tudi v vodnih in oljnih kopelih

Tudi v grelnih kopelih so grelni elementi nameščeni znotraj reber, zaščiteni pred mokroto in nastajanjem oblog. Zaradi take konstrukcije (grelni elementi v dnu in stranicah) se ustvari naravna turbulenca, ki zagotavlja optimalno porazdelitev temperature v vodni in oljni kopeli.
temperaturna_porazdelitev_v_kopeli-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.