STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Hladilna vakuumska komora VOcool

Za nežno sušenje bakterij in začetnih kultur ali
simulacijo medcelinskih letov.

hladilna vakuumska komora VO49cool-celab

Hladilna vakuumska sušilna komora VOcool

S kratkim časom segrevanja, natančnim nadzorom temperature in turbo sušenjem, vakuumska komora VO pokaže vso svojo moč. Optimalno poskrbi za polnitev občutljivo na temperaturo ali kisik in snovi kot so kozmetika, hrana, ure, knjige, tiskana vezja in druge elektronske komponente z neprimerljivo nežnostjo pri sušenju. Neposredni stik polnitve in grelnih odstranljivih polic zagotavlja v vseh modelih vakuumskih komor hiter in enakomeren nadzor temperature brez izgube toplote.
 • Nadzorovano temperaturno območje od +5 do +90 °C
 • 2 modelni velikosti (29 l, 49 l)
 • dovršena tehnologija nadzora, ki temelji na najvišjem zmogljivostnem razredu
 • VDE-testirana konstrukcija vrat z varnostnim steklom

Izjemna natančnost zahvaljujoč Peltier tehnologiji

Kompaktna, energijsko varčna in izjemno natančna Peltier hladilna enota zagotavlja površinsko temperaturno porazdelitev z maksimalnim odstopanjem ±1 K v celotnem nadzorovanem temperaturnem območju. Memmert je edini proizvajalec na svetu, ki nudi digitalni nadzor tlaka kot standardno opremo vakuumskih komor. Programiranje nivojev temperature in vakuuma (ciklusi) v kombinaciji z direktnim gretjem polic, omogoča izjemno hitro izvedbo procesov brez ostankov vlage.
hladilna vakuumska komora VO49cool-celab
Memmert logo 2021

Maksimalen prihranek časa zahvaljujoč vakuumskim ciklusom

Delovno komoro vsakega Memmert vakuumskega sušilnika se lahko ciklično prezrači, da se hitreje odstrani preostalo vlago.Programiranje različnih nivojev temperature in vakuuma (segmenti) optimizira proces in občutno zmanjša čas sušenja v primerjavi z običajnimi vakuumskimi komorami. Program s skoraj neomejenim številom segmentov z različnimi nastavitvami temperature in tlaka lahko izdelate na računlniku s standardno priloženim programom AtmoCONTROL in ga prenesete v komoro z USB ključem ali preko Ethernet povezave.

Nerjaveče jeklo – vakuumska komora (skoraj) za večnost

Več kot 65 let stalnega razvoja, kot tudi številne povratne informacije iz praktičnih izkušenj uporabnikov so vgrajene v vsaki od naših naprav:

 • Skoraj v celoti izdelane iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla 1.4301, korozijsko odpornega in enostavnega za čiščenje.
 • Posameznim napravam prilagojena tehnologija gretja zagotavlja natančno in homogeno uravnavanje temperature, neodvisno od volumna komore in polnitve
 • Ogromno možnosti programiranja in dokumentiranja z uporabo vgrajenih komunikacijskih vmesnikov, integriranega pomnilnika, programske opreme Celsius in spominskih kartic.
 • 3-letna garancija z možnostjo podaljšanja za 1 leto (razen na obrabne dele).
 • Vsaka grelna polica ima priložen kalibracijski certifikat za temperaturo +50 °C, pri tlaku 50 mbar
 • Vsaka naprava je varnostno preizkušena in nosi naslednje oznake
oznake_01

Tehnične lastnosti hladilnih vakuumskih komor

Modelna velikost 29 49
Notranjost    Volumen l 29 49
  Širina mm 385  385
  Višina mm 305  385
  Globina mm 250  330
  Priloženo število polic kos 1  1
  Dovoljena nosilnost police kg 20  20
Zunanjost Širina
mm 550  550
  Višina
mm 607  687
  Globina brez ročice vrat (+38 mm ročica) mm 400  480
Ostale lastnosti Moč pri 230V, 50/60 Hz, 1 faza W 820  2020
  Neto teža vakuumska komora kg 55  83
  Neto teža modul z/brez črpalke kg 25/41  30/46
Temperatura Nadzorovano temperaturno območje °C +5 do +90
  Območje nastavitve temperature °C +5 do +90
  Natančnost nastavitve temperature °C 0,1
  Temp. odstopanje časovno (alu polica) K <= ±0,3
  Temp. homogenost na površini pri +20°C/50 mbar
(alu polica)
K <= ±1
Tlak Nadzorovano območje tlaka mbar 5 do 1100
  Natančnost prikaza tlaka mbar 1
  Dovoljen končni vakuum mbar 0,01
  Največja stopnja uhajanja bar/h 0,01
Modelna oznaka VO29cool
VO4Ocool

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.