STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Beton

Kad za hranjenje vzorcev v temperirani vodi

Na voljo so različni modeli kadi s kovinsko nosilno mrežo na dnu in veliko izbiro dodatnega pribora. Na voljo je analogni ali digitalni termostatski grelec za vzdrževanje temperature vode skladno z EN 12390-2 standardom. Za enakomernejšo porazdelitev temperature je na voljo opcijska potopna črpalka, ki zagotavlja stalno kroženje vode. Vsaka kad je lahko opremljena z opcijskim pokrovom, kovinska izvedba pa dodatno nudi možnost namestitve opcijskih nosilcev za dodatni nivo kock.
  kovinska kad za močenje kock plastična kad za močenje kock plastična kad z izpustom za močenje kock
Opis jeklena kad plastična kad plastična kad
z izpustnim ventilom
Notranje dimenzije 1500x750x780 mm 1040x1040x605 mm 1100x710x690 mm
Zunanje dimenzije 1550x805x820 mm 1130x1130x760 mm 1200x800x850 mm
Volumen / teža 1000 litrov / 110 kg 650 litrov / 30 kg 550 litrov / 30 kg
Število 150 mm kock 64 (z nosilci) 36 24

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.