STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Beton

Porozimeter za določanje vsebnosti por v
svežem betonu

merilec_vsebnosti_zracnih_por_2.0334-celab
Vsebnost zraka oz. plinaste komponente v svežem betonu določimo s porozimetrom. Osnovno posodo porozimetra (8 litrov) napolnimo z betonom, na posodo namestimo pokrov z manomerom, tlačilko in ventili ter ga dobro zatesnimo. Skozi enega od ventilov vlijemo vodo s katero napolnimo prostor nad betonom. Nato ventile zapremo in s tlačilko ustvarimo nadtlak v predprostoru. Ko z ročico odpremo ventil med predprostorom in z vodo napolnjenim prostorom nad betonom, nam manometer prikaže padec tlaka kot delež por v odstotkih.
merilec_vsebnosti_zracnih_por_2.0334-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.