STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Merilec krčenja betona

Naprava za merjenje sprememb dolžine betonskih vzorcev

kr;enje-betona

Namenjena je merjenju sprememb dolžine betonskih prizm velikosti 280 x 75 x 75 mm ali valjev 300 x 150 mm (ali manjših), skladno s standardom EN 12390-16:2019 Preskušanje strjenega betona – 16. del: Ugotavljanje krčenja betona.
Narejena je iz ogljikovih vlaken za zmanjšanje temperaturne spremembe dolžine na minimum.
Na osnovni plošči je vdolbina za pritrditev kroglice Ø10 mm iz nerjavečega jekla. Priloženo je digitalno merilo pomika s prikazom 0,5 µm (mikron), natančnostjo boljšo od +/- 2,6 µm in referenčna palica (ogljik) 280 ali 300 mm. Na izbiro so tudi različne vrste merilnih čepov po DIN, EN ali ASTM standardih.
Naprava za druge velikosti vzorcev na zahtevo. Tudi za vzorce z največjo dolžino 500 mm!

kr;enje-betona
Nudimo tudi sidra ali merilne nastavke za betonske vzorce. 14 mm šesterokotni vijaki, sredinska luknja M5 (5 mm) s konusno odprtino 9 mm x 45 °, nerjaveče jeklo 1.4305. Ta sidra se lahko uporabljajo skupaj z ASR kalupom za vzorce dimenzij 27 x 75 x 280 mm, izdelan iz nerjavečega jekla. Manjša velikost (SW 10 mm) po naročilu.
krcenje-betona_01
krcenje-betona_03

Referenčna palica ojačana z ogljikovimi vlakni. Velikost 160 - 500 mm; Pri naročilu navedite želeno dolžino v mm.

krcenje-betona_02

Referenčna oznaka za lepljenje, nerjaveče jeklo, Druge velikosti in oblike po naročilu

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.