STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Elektromagnetna sonda Transtech SDG200

za površinsko merjenje zgoščenosti in vlažnosti zemljin

HMP_servis-celab

skladno z ASTM D 8730 standardom

 • merilna globina 300 mm
 • brez ionizirajočega sevanja
 • ni nevarnosti za uporabnike in okolje
 • občutno nižji stroški uporabe
 • vgrajen GPS navigacijski modul
 • barvni zaslon na dotik
 • Windows CE operacijski sistem
 • USB vmesnik za prenos podatkov
 • merilno območje Ø27,9 cm
 • majhna teža sonde (ca. 6 kg)

Sonda deluje na principu elektromagnetnega valovanja. Z uporabo novega frekvenčnega območja, so odpravili slabosti, ki so prisotne pri elektromagnetnih sondah drugih proizvajalcev in njihovem predhodnem modelu.
Sonda meri dielektrično lastnost materialov. Preizkus na testni lokaciji sestavlja pet individualnih meritev po prekrivajočem vzorcu. Vsaka posamezna meritev traja približno 10 sekund, končni rezultat pa je povprečna vrednost petih meritev. Merilna globina je 300 mm, premer merilnega območja 27,9 cm.
Sicer pa tudi to sondo odlikujejo prednosti kot so majhna teža (ca. 6 kg), ni ionizirajočega evanja, nizki stroški uporabe, enostavno upravljanje preko zaslona na dotik in enostaven prenos podatkov meritev preko USB vmesnika na računalnik.

Barvni zaslon na dotik omogoča odličen pregled nad procesom in enostaven vnos podatkov. Naložena programska oprema omogoča vnos različnih parametrov za posamezne projekte, vnos in shranjevanje individualnih podatkov o materialih, samodejni zajem podatkov o lokaciji meritev, shranjevanje in obdelavo podatkov meritev, enostaven prenos podatkov in posodobitev preko USB vmesnika.

sdg200_3-celab
celab-trans-tech-logo
SDG200_postopek_meritve-celab

S strokovnjaki smo maja 2015 izvedli praktične meritve na različnih podlagah in primerjavo rezultatov z izotopsko sondo. Pred meritvijo je potrebno v sondi izbrati eno izmed 7 prednastavljenih vrst materialov. V pomoč pri pravilni izbiri materiala in nastavitvi izravnalnih (offset) vrednosti so vam naslednja navodila:

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.