STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Elektromagnetne sonde

Elektromagnetne sonde za meritve zgoščenosti asfalta
in zemljin

sdg_200_resize-celab
Kot zastopniki svetovno priznanega proizvajalca Transtech iz ZDA, vam predstavljamo izpopolnjeni elektromagnetni sondi za neporušno metodo merjenja zgoščenosti asfaltnih plasti in zemljine. Trenutno uveljavljena neporušna metoda je izvajanje meritev z izotopsko sondo, vendar je zaradi radioaktivnega sevanja, ki ga sonda oddaja, delo z njo relativno nevarno. Tudi zakonodaja je zelo stroga glede prevažanja, rokovanja in skladiščenja opreme, ki povzroča ionizirajoče sevanje, uporabniki pa morajo biti ustrezno usposobljeni in pod rednim zrdravstvenim nadzorom. Vse to pa predstavlja visoke dodatne stroške in jemlje dragocen čas.
pqi_380_resize-celab
sdg_200_resize-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.