STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Princip zračnega plašča

Uravnavanje temperature z zračnim plaščem

zracni_plasc.thumb-celab

Ventilator za kroženje zraka, nameščen znotraj zračnega plašča, zagotavlja enakomerno temperaturno porazdelitev v notranjosti komore, tako v fazi gretja kot tudi fazi hlajenja. Dosledno ločevanje zračnega plašča od notranjosti komore, preprečuje izgubo vlage preko izparilnika hladilne enote. Dodaten ventilator v notranjosti komore, katerega hitrost se lahko po potrebi digitalno prilagaja na veter občutljivo polnitev, zagotavlja še posebej enakomerno temperaturno porazdelitev.

Konstantna temperatura z vseh strani zračnega plašča, kot tudi inteligenten samodejen sistem odmrzovanja, preprečuje nastanek ledu na hladilni enoti pod notranjo komoro.

zracni_plasc.thumb-celab
celab-memmert
generati-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.