STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

AtmoCONTROL - inovativni nadzor in dokumentiranje

Priročna, hitra in intuitivna uporaba. Za dopolnitev naprav
Generacije 2012, je povsem na novo razvita vsestranska
programska oprema AtmoCONTROL za programiranje in dokumentiranje procesov.

dokumentiranje-celab

Vsem napravam z dvojnim displayem je priložen program AtmoCONTROL na USB ključu. Za vse naprave z enojnim displayem je na voljo 90-dnevna preizkusna različica.

Povleci, spusti & gremo! Enostavno in hitro programiranje

Numerično in grafično programiranje zahtevnih procesov je stvar preteklosti. Danes programiranje poteka v programu AtmoCONTROL z uporabo miške ali sledilne ploščice na vašem prenosnem računalniku. Celo najbolj kompleksni programi z veliko koraki so ustvarjeni v nekaj minutah. Enostavno povlečete in spustite grafične simbole želenih parametrov v vnosno polje in s klikom miške spreminjate vrednosti po vaših željah.

Programske funkcije za naprave z enojnim in dvojnim displayem

 • Branje, vodenje in organiziranje podatkov protokolirnega pomnilnika
 • Shranjevanje protokolirnih podatkov v različnih formatih
 • Spremljanje delovanja do 32 priključenih naprav v realnem času
 • Vizualni alarm ob prekoračitvi individualno nastavljenih mejnih vrednosti na upravljalnem displayu
 • Samodejno opozorilno sporočilo ob alarmu za enega ali več e-poštnih prejemnikov
dokumentiranje-celab
celab-memmert
generati-celab

Dodatne programske funkcije za naprave z dvojnim displayem

 • Intuitivno programiranje in shranjevanje temperirnih programov
 • Sinhrona vizualizacija ustvarjenega procesa med programiranjem
 • Možnost vstavitve funkcije ponovitve (zanke) na izbranem mestu v programu
 • Enostavna nastavitev tedenske ponovitve temperirnega programa
 • Urejanje in prenašanje temperirnih programov preko USB ključa ali Ethernet vmesnika

Oddaljen dostop od kjerkoli na svetu

Vse Memmert naprave Generacije 2012 so serijsko opremljene z Ethernet komunikacijskim vmesnikom, ki omogoča oddaljen dostop in nadzor. Naprave z dvojnim displayem so dodatno opremljene z USB vhodom, ki omogoča nalaganje temperirnih programov, prenos protokolirnih podatkov ali aktivacijo uporabniške ID-funkcije za preprečevanje nepooblaščenega dostopa in spreminjanja nastavitev. Memmertova programska oprema AtmoCONTROL deluje na 32 in 64-bitnih operacijskih sistemih WindowXP, Windows Vista, Windows 7 in Windows 8/8.1. Na voljo je angleški in nemški uporabniški vmesnik. Program je kompatibilen tudi z Apple iMac, z Windows namestitvijo ob pomoči Bootcamp programske opreme.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.