STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Program Celsius

Varno programiranje in dokumentiranje

Celsius1.thumb-celab

Programska oprema Memmert Celsius omogoča priročno in obsežno programiranje ter dokumentiranje procesov v napravah prejšnje generacije. Program Celsius je priložen vsaki grelni omari zmogljivostnega razreda ‘Perfect’, vsakemu CO2 inkubatorju, vakuumski sušilni komori, klimatski testni komori in vlažilni komori. Ob doplačilu je na voljo tudi FDA verzija.

Enostavno programiranje in branje protokolirnih podatkov

Programska oprema Celsius deluje na operacijskih sistemih Windows 7, Vista in XP. Za uporabniški vmesnik lahko izbirate med jeziki: nemščina, angleščina, francoščina, španščina in italijanščina. Udobje, varnost, prihranek časa in dober pregled so glavne prednosti za uporabnika. Vsakemu procesnemu diagramu je lahko dodana legenda za individualne parametre, funkcija povečave pa omogoča ogled podrobnosti grafično prikazanih procesnih segmentov na izbrani točki. Funkcija za izdelavo poročil, shrani protokolirne podatke v tabelarični obliki in jih samodejno analizira ter prikaže minimalne, maksimalne in povprečne vrednosti. Hkrati se izvede izvoz numeričnih podatkov neposredno na tiskalnik ali v Excell datoteko. Poleg tega se podatki iz internega protokolirnega pomnilnika vsak dan avtomatsko shranijo.
Celsius1.thumb-celab
celab-memmert

Pregled najpomembnejših funkcij

 • Grafično in numerično programiranje
 • Priklop do 4 naprav preko RS232 vmesnika
 • Priklop do 16 naprav preko RS485 vmesnika
 • Priklop do 8 naprav preko USB vmesnika
 • Priklop do 16 naprav preko Ethernet vmesnika
 • Kombinacija katerihkoli Memmert naprav po izbiri
 • Z zunanjo bralno-zapisovalno enoto je možno programiranje spominske kartice MEMory Card, brez fizične povezave z napravo
 • Dokumentiranje in izpis temperirnih procesov z vsemi parametri delovanja
 • Samodejna varnostna kopija protokolirnih podatkov iz internega pomnilnika naprave
 • Izdelava temperirnih programov z neomejenim številom korakov
 • Možen nadzor vseh Memmert naprav izdelanih od 1996 naprej, preko serijskega vmesnika

Komunikacijski vmesniki ki izpolnijo vsa pričakovanja

Pri vseh Memmert pečeh, inkubatorjih in sterilizatorjih zmogljivostnih razredov Excellent in Perfect je standardno vgrajen serijski vmesnik RS232, pri razredu Perfect pa je možna brezplačna zamenjava za RS485 vmesnik. Opcijsko je na voljo USB vmesnik in pri razredu Perfect, Ethernet komunikacijski vmesnik.
Vakuumska komora, CO2 inkubator, kompresorsko hlajen inkubator, Peltier hlajen inkubator, konstantna klimatska komora, vlažilna komora in klimatska testna komora, pa so standardno opremljeni z USB vmesnikom.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.