STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Spominske kartice

Spominske kartice za Memmert naprave generacije 2003

celab-memmert

Spominske kartice so del opreme naprav zmogljivostnega razreda ‘Perfect’, ki imajo integriran čitalec spominskih kartic. Tri različne spominske kartice zagotavljajo dodatno varnost pri procesu sterilizacije, boljšo zaščito pred nepooblaščenimi posegi, kot tudi večjo procesno varnost in več možnosti programiranja ter dokumentiranja temperirnih procesov.

celab-memmert
spominska_kartica_MEMory_Card_XL-celab

Spominska MEMoryCard XL

Večja procesna varnost

Vsaki napravi zmogljivostnega razreda ‘Perfect’ je standardno priložena spominska kartica ‘MEMory Card XL’ na katero lahko shranite temperirni program z do 40 koraki in protokolirne podatke v času izvajanja programa. Kartico s programom lahko uporabite večkrat, kar zagotavlja večjo procesno varnost, kot tudi optimizirano uporabo osebja v laboratoriju. V času izvajanja programa se na kartico samodejno shranjujejo vsi parametri delovanja, ki jih je možno naknadno prikazati ali arhivirati preko integrirane ali zunanje bralno/ zapisovalne enote.

spominska_kartica_MEMory_Card_XL-celab
spominska_kartica_User_ID_Card-celab

Uporabniška ID-kartica

Boljša zaščita pred manipulacijo

Vsaka uporabniška identifikacijska kartica je edinstvena zaradi 128-bitnega šifriranja v povezavi s serijsko številko naprave in individualno osebno identifikacijsko številko. Kartica preprečuje nepooblaščene posege v nastavitve naprave. Spreminjanje nastavitev je omogočeno le kadar je uporabniška ID-kartica vstavljena v napravi integrirano bralno/zapisovalno enoto. V primeru, da napravo uporablja več ljudi, lahko seveda dokupite ID-kartice za vsakega uporabnika.

spominska_kartica_User_ID_Card-celab
spominska_kartica_Steri_Card.thumb-celab

SteriCard kartica

Večja varnost v procesu sterilizacije

Inkubatorju INP zmogljivostnega razreda ‘Perfect’, INCO CO2 inkubatorju in HCP vlažilni komori je ob dobavi priložena čip kartica za popolnoma varno izvedbo sterilizacije. To zagotavlja varno in popolnoma avtomatsko sterilizacijo (in ne le dezinfekcijo) notranjosti komore. Zaradi varnostnih razlogov je možno to funkcijo zagnati le z STERICard kartico in ni namenjena za sterilizacijo polnitve temveč izključno za sterilizacijo notranjosti delovne komore. Med postopkom sterilizacije, upravljanje naprave preko menuja ni možno, da je preprečeno nenamerno spreminjanje programa.

spominska_kartica_Steri_Card.thumb-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.