STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Statične obremenilne plošče

Statična plošča z eno merilno urico

froewag_staticna_plosca_z_1_urico_ozka-celab

po DIN 18134 (digitalni model)

Digitalni model statične plošče nemškega proizvajalca HMP omogoča elektronsko merjenje obremenitve z merilno celico obremenitve in digitalno merjenje posedkov z elektronsko merilno urico na nosilnem ogrodju statične plošče.
 • velik pregleden zaslon 63 x 63 mm
 • samodejni izračun in prikaz Ev1, Ev2 modula in razmerja Ev1/Ev2
 • prikaz krivulje posedanja
 • USB vhod za enostaven prenos podatkov na računalnik
 • GPS sprejemnik za določanje lokacije (opcija)
 • 2 leti garancije
 • modularna sestava (možen naknaden dokup GPS modula ali tiskalnika)
 • ugodna cena naprave v primerjavi s konkurenco
 • nizki stroški kalibracije in popravil v primerjavi s konkurenco

Obsežne korelacije z drugimi testnimi metodami zagotavljajo primerljivost:

 • dinamični preizkus s krožno obremenilno ploščo in padajočo utežjo (TP BF-StB del B 8.3 in TSC 06.720:2003)
 • Proctorjev preizkus (DIN 18127, BS 1377, ASTM D698)
 • CBR preizkus (DIN EN 13286-47, BS 1377, ASTM D1883-05)
staticna_plosca-celab
staticna_plosca_merilna_enota_PDGpro-celab
staticna_ploscaHMP_transportni_kovcki1-celab

Kalibracija in servis

Poskrbimo tudi za kalibracije in popravila statičnih plošč, za kar prejmete tudi ustrezen certifikat. Statično ploščo je potrebno kalibrirati enkrat letno. Kalibracije se izvajajo pri proizvajalcu HMP, kjer napravo tudi pregledajo in po dogovoru izvršijo popravila. Kljub transportnim stroškom do Nemčije in nazaj, je cena kalibracije nižja od konkurence, izvedena pa v roku enega tedna.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.