STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Statične obremenilne plošče

Statična plošča z eno merilno urico

froewag_staticna_plosca_z_1_urico_ozka-celab

(osnovni analogni model)

Osnovni model statične plošče omogoča analogno merjenje obremenitve z merilcem tlaka na črpalki in analogno merjenje posedkov z merilno urico na nosilnem ogrodju statične plošče.
 • hidravlična črpalka 100 kN, visokotlačna cev dolžine 2 m
 • hod bata 150 mm, površina 22,9 cm2, višina valja 300 mm
 • manometer s trojno merilno skalo za ploščo Ø300/600/762 mm
 • obremenilna plošča Ø300 mm z merilnim predorom, adapterjem za električni merilec obremenitve in nastavljivo vodno tehtnico
 • raztegljiv merilni most za eno merilno urico, po višini nastavljivi nosilci, garnitura podaljškov skupne dolžine 530 mm
 • analogna merilna urica pomika 30 x 0,01 mm
 • dimenzije merilnega mostu: 1240 x 200 x 420 mm, teža 10,5 kg
 • dimenzije med delom: 1900 x 610 x 420 mm
 • skupna neto teža 41,5 kg
Osnovni model je možno nadgraditi z elektronskim merilcem obremenitve in elektronskim merilcem posedkov. Na voljo je tudi programska oprema za izvrednotenje podatkov in izdelavo poročil ter transportni kovčki.
froewag_staticna_plosca_z_1_urico_ozka-celab
froewag_staticna_plosc_kovcki-celab

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.