STRUKTURA STRANI

STRUKTURA STRANI

Tehtnice

Preizkušene kvalitetne tehtnice nemškega proizvajalca KERN & SOHN

kr;enje-betona

Zgodba o uspehu - več kot 170 let

Kern & Sohn GmbH je najstarejši nemški proizvajalec natančnih tehtnic, trenutno vodi podjetje že osma družinska generacija. Kern & Sohn GmbH velja za zanesljivega partnerja, ki ne nudi le izjemno širokega spektra merilnih naprav, ampak od leta 1994 tudi pooblaščeni ultramoderni kalibracijski laboratorij, pooblaščen s strani DAkkS.

Najbolj prodajani namizni tehtnici za uporabo v laboratorijih za raziskavo gradbenih materialov:

Digitalna tehtnica 36.000 g, natančnost prikaza 0,1 g

 • tehtalna plošča dimenzije 340 x 240 mm, nerjaveče jeklo,
 • integriran display, velikost številk 18 mm
 • eksterna kalibracija, RS232 izhod,
 • vodna tehtnica
 • možnost tehtanja pod tehtnico
 • funkcija štetja z izbiro referenčnih količin
 • funkcija določitve odstopanja v % od ciljne vrednosti (100%)
 • napajanje 220V/50 Hz ali baterijsko (6 x 1,5V tip C), , na voljo zunanji akumulatorski modul za večkratno polnjenje (opcijski dodatni pribor)
 • dimenzije (ŠxGxV): 350 x 390 x 120 mm, teža 6,3 kg
tehtnica

Digitalna tehtnica 16.100 g, natančnost prikaza 0,1 g

 • velika tehtalna plošča dimenzije 340 x 240 mm, nerjaveče jeklo
 • integriran display, velikost številk 18 mm
 • eksterna kalibracija, RS232 izhod
 • možnost tehtanja pod tehtnico
 • napajanje 220V/50 Hz ali baterijsko (6 x 1,5V tip C), na voljo zunanji akumulatorski modul za večkratno polnjenje (opcijski dodatni pribor)
 • dimenzije (ŠxGxV): 350 x 390 x 120 mm, teža 6,3 kg
digitalna-tehnica-360000-celab

Preizkušene in kakovostne tehtnice

Naša ponudba zajema pretežno industrijske tehtnice,  ki jih kljub kompaktnim meram in majhni teži odlikuje vrhunska kakovost in robustnost. Upravljajo se lahko neodvisno od električnega omrežja tako v mirujočem stanju kot tudi kot premične tehtnice. Z razponom tehtanja med 3 kg in 65 kg nudijo uporabniku širok spekter možnosti tehtanja. Opremljene so z vzdržljivimi tehtalnimi ploščami iz nerjavečega jekla, osvetljenimi zasloni in uporabnimi funkcijami, kot so štetje kosov in funkcijo tara. Nudijo tudi možnost povezave z računalnikom in tiskalnikom. Zahvaljujoč intuitivnemu zaslonu na dotik in večjezičnemu delovanju (DE, GB, IT, ES, PT, NL, FI, PL, RUS, SE, CZ) so primerne za vsakega uporabnika. Nudijo tudi vrsto priročnih funkcij, ki uporabniku omogočajo veliko prilagoditev lastnim potrebam. Zahvaljujoč spominski funkciji tehtnice omogočajo tudi vodenje evidenc in dokumentacije, na primer pri tehtanju blaga na paleti. Omogočajo najsodobnejše rešitve pri prepoznavanju predmetov in branju črtnih kod, shranjevanje na USB ključke oz. prenos podatkov v osebne računalnike in omrežja.

Nekaj primerov možnosti uporabe industrijskih tehtnic:

Zahvaljujoč veliki tehtalni zmogljivosti in kompaktnim dimenzijam lahko natančno stehtate težka bremena na najbolj omejenem prostoru. Koristna prednost industrijskih tehtnic proizvajaca Kern & Sohn GmbH je tudi  določanje zelo majhnih razlik v teži, kot so odrgnine mehanskih delov, tehtanje vzorcev kamnin, mineralov in podobnega.

Laboratorijske tehtnice:

Proizvajalca Kern & Sohn GmbH se uporabljajo za pripravo vzorcev itd. Opremljene so z vsemi uporabnimi laboratorijskimi funkcijami, ki uporabniku olajšajo delo v laboratoriju. Povezljive so s tiskalniki ali lokalnimi računalniki.

So opremljene s funkcijami za najbolj natančna tehtanja, kot na primer tehtanja po receptih. Omogočajo izvedbo postopkov odmerjanja z zelo majhnimi spremembami teže in hiter prikaz. Večina modelov je opremljena s samodejno notranjo kalibracijo, ki zagotavlja natančnost pri uporabi na različnih lokacijah.

Se uvršajo na sam vrh najbolj natančnih tehtnic. Številne značilnosti opreme standardnih tehtnic so dopolnjene z visokokakovostnimi materiali in visoko zmogljivimi tehtalnimi sistemi. Te tehtnice se uporabljajo pri zahtevnih laboratorijskih aplikacijah in kjer okoljske razmere niso idealne zaradi vibracij ali drugih motenj, tehtnica pa naj bi kljub razmeram zagotavljala natančne rezultate tehtanja. Drugo področje uporabe teh tehtnic je farmacevtska industrija, za katero veljajo še posebej visoke zahteve in standardi.

Najboljša oprema in visoka stopnja avtomatizacije omogočata kalibracijo tehtnic 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Ob naročilu tehtnice imate možnost izbire izvedbe DAkkS akreditirane kalibracije.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašoprivolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovalitretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonomo varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo nae-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bopodjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnostio odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

   Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:   Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@celab.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo podjetje CELAB d.o.o prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov..

   strankam zagotavljamo hitro odzivnost in učinkovito pomoč.